Duo rolgordijn kleuren 2019 en hoe werkt het?

Het duo rolgordijn bestaat 12,5 jaar.  Hoe gaat het ermee in 2015?

Duo rolgordijnen zijn een uiterst praktische raamdecoratie. Je kunt met een duo rolgordijn heel snel en gemakkelijk een aantal belangrijke zaken in huis goed reguleren. Denk eens aan het weren van de zon of juist het temperen van zonlicht, het verduisteren van een vertrek of juist de lichtintensiteit binnen regelen, en niet te vergeten het instellen van je privacy. Je stelt het duo rolgordijn gemakkelijk zó in dat je zelf overdag wel naar buiten kan kijken, maar dat de buurvrouw letterlijk het nakijken heeft. Zij kijkt dan overdag niet binnen.

Duo rolgordijn met brede banen 20 cm Duo rolgordijn met brede banen

De mode kleuren van 2019

We kunnen er niet meer onderuit. Het grijs tijdperk vertoont scheurtjes. Grijs en afgeleide grijstinten zijn natuurlijk tijdloos en zullen altijd wel blijven maar kleur mag weer. IN 2019 zie turquoise, marsala en oker doorbreken. Turquoise is koploper en lijkt de mode kleur van dit jaar te gaan worden. We gaan het zien. Als je van deze kleuren een duo rolgordijn koopt, moet je je wel realiseren dat het licht dat door deze kleuren naar binnen schijnt, deze projecteert op wand en meubilair. Je huis krijgt vanbinnen een andere kleur. Als dat hiervoor kiest, is dat natuurlijk mooi. Het is maar een belangrijke tip waar je wel rekening mee moet houden bij de aankoop van duo rolgordijnen.

De afwerking

Vaak is dit een ondergeschoven kindje.  Er is in Europa maar één leverancier die Veel combinaties heeft om het duo rolgordijn aan te passen aan je inrichting met 24 cassette combinaties en 60 rand combinaties. Bij deze site kun je het allemaal bekijken. Of het nu gaat om een eenvoudige witte koof, of technisch zilver (geanodiseerd aluminium) of glanzend geborsteld metaal. Er zijn veel koven en randen die je kan voorzien ban CNC gefreesde eindkapjes in geborsteld metaal. Dat geeft veel flair aan een duo rolgordijn en maakt het strak en modern. Keuze te over dus.